Natuurwinkel Chili & Spruit

Biologische Speciaalzaak

 Wij zijn een biologische speciaalzaak en daarom staan kwaliteit en smaak bij ons bovenaan. Ons streven is om zoveel mogelijk lokaal, vers en biologische (-dynamische) producten te verkopen. We proberen daarin steeds nieuw aanbod te verzorgen.

Wij zijn van mening dat je met een gezonde leefstijl, met biologische voeding als basis, voldoende binnenkrijgt om je lichaam vitaal te houden. Maar soms heb je iets extra's nodig. Daarom verkopen wij ook voedingssupplementen.

En met gezonde voeding kun je niet vroeg genoeg beginnen, dus bieden we ook een passende keuze in baby- en peutervoeding. En babyverzorging, zoals luiers en huidverzorging.

Bij een gezonde leefstijl hoort ook natuurlijke verzorging van huid en haar: wat je niet wil eten, smeer je ook niet op je huid. Verder hebben we ook ruime keuze in was - en schoonmaakmiddelen. We bieden een ruim ruime keus aan vegan en plasticvrije/ recyclebare verpakkingen  

Advies

 Wil je je leefstijl veranderen en weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Is er bij een familielid een allergie of intolerantie geconstateerd en vraag je je af wat er nu wel en niet kan? Zoek je inspiratie en tips om lekker te koken met basisingrediĆ«nten?

Je kunt bij ons altijd binnenlopen met vragen. Weten we het niet? Dan zoeken we het voor je uit.

Daarnaast kun je een afspraak maken voor een rondleiding door de winkel, een voedingsadvies of verzorgingsadvies op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Boer Bulekri

Voor het vijfde jaar verbouwen wij groente van eigen kas voor de winkel. Wij telen in de kas van biologische tuinderij Zonneklaar in Breedeweg, Groesbeek. Van het voorjaar tot het najaar vind je onze eigen oogst terug op de groente afdeling. Dit jaar komt daar teelt van de koude grond bij. Groenteabonnement

Laat je je graag verrassen? Neem dan een wekelijks groentepakket.

Het groentepakket bestaat uit op biologische wijze geteelde groente, lokaal geteeld door Boer Bulekri, waar nodig aangevuld met groente van andere lokale boeren.

Afhaaldagen in de winkel: dinsdag en vrijdag

pakketten:

1-2 persoons: 9,- ( met 5 verschillende groentes)

3-4 persoons: 11,75 (met 5 verschillende groentes)

Interesse? Stuur ons een mail

Online bestellen en bezorgen

 Heb je weinig tijd om boodschappen te doen, maar wil je wel je inkopen bij ons doen?

Je kunt bij ons online bestellen en je boodschappen afhalen in de winkel via het Ekoplaza afhaalpunt.

Wil je je boodschappen aan huis laten bezorgen? Dit doen wij bij bestellingen vanaf 50, - gratis. Neem hiervoor wel eerst even contact met ons op..