Natuurwinkel Chili & Spruit

Biologische Speciaalzaak

Wij zijn een biologische speciaalzaak en daarom staan kwaliteit en smaak bij ons bovenaan. Ons streven is om zoveel mogelijk lokaal, vers en biologische (-dynamische) producten te verkopen. We proberen daarin steeds nieuw aanbod te verzorgen.

Wij zijn van mening dat je met een gezonde leefstijl, met biologische voeding als basis, voldoende binnenkrijgt om je lichaam vitaal te houden. Maar soms heb je iets extra's nodig. Daarom verkopen wij ook voedingssupplementen.

En met gezonde voeding kun je niet vroeg genoeg beginnen, dus bieden we ook een passende keuze in baby- en peutervoeding. En babyverzorging, zoals luiers en huidverzorging.

Bij een gezonde leefstijl hoort ook natuurlijke verzorging van huid en haar: wat je niet wil eten, smeer je ook niet op je huid. Verder hebben we ook ruime keuze in was - en schoonmaakmiddelen. We bieden een ruim ruime keus aan vegan en plasticvrije/ recyclebare verpakkingen  

Advies

 Wil je je leefstijl veranderen en weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Is er bij een familielid een allergie of intolerantie geconstateerd en vraag je je af wat er nu wel en niet kan? Zoek je inspiratie en tips om lekker te koken met basisingrediënten?

Je kunt bij ons altijd binnenlopen met vragen. Weten we het niet? Dan zoeken we het voor je uit.

Daarnaast kun je een afspraak maken voor een rondleiding door de winkel, een voedingsadvies of verzorgingsadvies op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Boer Bulekri

Omdat de boer en zijn gezin in het schooljaar 2023-2024 voor een jaar bij familie gaan wonen in het buitenland zal hij dit jaar geen groente telen voor Chili & Spruit. Gelukkig is onze regio heel rijk aan biologische- en duurzame telers en kunnen wij in de winkel nog steeds een heerlijk, gevarieerd en duurzaam geteeld aanbod van verse groente aanbieden.

Sinds 2016 teelt Boer Bulekri groente van eigen teelt voor de winkel. Hij teelt in de kas van biologische tuinderij Zonneklaar in Breedeweg, Groesbeek. Van het voorjaar tot het najaar vind je onze eigen oogst terug op de groente afdeling. Lees hier meer over Boer Bulekri.Groenteabonnement

Omdat de boer en zijn gezin in het schooljaar 2023-2024 voor een jaar bij familie gaan wonen in het buitenland zal hij dit jaar geen groentepaketten leveren voor Chili & Spruit. Gelukkig is onze regio heel rijk aan biologische- en duurzame telers en kunnen wij in de winkel nog steeds een heerlijk, gevarieerd en duurzaam geteeld aanbod van verse groente aanbieden.

Laat je je graag verrassen? Neem dan een wekelijks groentepakket.

Het groentepakket bestaat uit op biologische wijze geteelde groente, lokaal geteeld door Boer Bulekri, waar nodig aangevuld met groente van andere lokale boeren.

Afhaaldagen in de winkel: dinsdag en vrijdag

Pakket 1 persoon: 8,-
Pakket 2 personen: 9,50
Pakket 3 personen: 12,-
Pakket 4 personen: 15,-
In het pakket zitten zes of soms vijf verschillende groente, afhankelijk van de prijs van de groente.

Papieren tassen en kratjes die nog in goede staat zijn, kun je mee terugbrengen in de winkel dan gebruiken we ze nog een keer.


Online bestellen 

Heb je weinig tijd om boodschappen te doen, maar wil je wel je inkopen bij ons doen?

Je kunt bij ons online bestellen en je boodschappen afhalen in de winkel via het Ekoplaza afhaalpunt.