Onze lokale leveranciers

Waar mogelijk werken wij samen met lokale leveranciers en we hebben het geluk dat wij in een omgeving wonen waar volop mooie, duurzaam geproduceerde producten worden gemaakt. Niet alle leveranciers hebben een bio-certificaat omdat ze vaak op heel kleine schaal werken. Wij werken uiteraard uitsluitend samen met leveranciers waarvan we weten dat ze minimaal aan de voorwaarden van biologische landbouw voldoen. En vaak ook een stap(je) verder. De relatie is op basis van vertrouwen en door de korte lijnen zijn we goed op de hoogte van de bedrijfsvoering.

Onze partners zijn:

- Boer Bulekri: Is naast eigenaar van Chili&Spruit ook tuinder op zeer kleine schaal, speciaal voor onze winkel. 

- Boer Stan: Al sinds enkele jaren verkopen wij vleespakketten van de runderen van Stan, sinds dit jaar zijn daar ook eieren bijgekomen.

- Imkerij Immenhof: Wij verkopen de eigen honing van de imkerij uit kasten die op verschillende locaties in natuurgebieden in de omgeving staan. 

- Kiemkracht64: Wij verkopen sinds een aantal maanden producten als jam, siroop en verschillende tincturen van Kiemkracht64. Daarnaast kun je bij ons sparen voor bomen die uitgeplant worden in het voedselbos van Kiemkracht64.

- Bakker Arend: Bakker Arend uit Nijmegen levert ons elke woensdag vers brood van hun eigen bakkerij.

- Zuivelboerderij Groenhouten: De meest smaakvolle en minst bewerkte zuivel uit de regio. Van koeien met hoorns.

- Geitenboerderij 't Ketelbos: heerlijke rauwmelkse geitenkaas van eigenzinnige geiten uit de Horst, Groesbeek.