Droogboeketjes van Zelfgeplukt te koop bij Chili & Spruit

14-11-2021


In de nutstuinen van jachtslot Mookerheide in Molenhoek vind je sinds twee seizoenen bloemenpluktuin Zelfgeplukt. Doris teelt daar samen met een groep enthousiaste vrijwilligers snijbloemen in de volle grond en koude kas op geheel natuurvriendelijke wijze. Tijdens het seizoen kan je er tijdens de pluktijden zelf een boeket plukken. Het plukseizoen is nu afgelopen en we gaan de wintertijd in.
Bij Zelfgeplukt telen we ook een ruim assortiment aan droogbloemen en daar waar er overvloed was hebben wij deze gedroogd zodat we ook nu wat moois op tafel kunnen zetten. Het duurzame alternatief voor in wintertijd.
De komende tijd vind je de boeketten bij Chili & Spruit in twee verschillende maten. Ze zijn met zorg en aandacht samengesteld en elk boeket is een beetje anders.
Daarnaast vind je de komende tijd nog een ander product van Zelfgeplukt in de winkel.
Floor van 'Kadootje van Floor' vind je in het plukseizoen regelmatig op de tuin met verschillende met zorg samengestelde cadeauproducten. Wellicht ken je haar ook van de raamtekeningen in de regio waaronder het gemeentehuis. Floor heeft mooie foto's gemaakt van bloemen uit de pluktuin. Deze foto's zijn bewerkt en er zijn ansichtkaarten van gemaakt. De kaarten hebben we gecombineerd met de bijpassende bloemzaden uit de pluktuin. De kaartensetjes met bloemenzaad kan je de komende periode vinden bij Chili & Spruit, een leuk klein cadeautje met de post.